Servis Website Design & Development – Update Awal Julai 2020

Affiq Fadzil

Affiq Fadzil

So macam biasa, saya just nak update beberapa job client yang saya dah siapkan untuk tatapan anda. ๐Ÿ™‚

Redesign website (blog+ecommerce jual ecourse Tuan Hafiz Azman , sifu dropship ecommerce, tokey web dropshipkartel . Sebelum ini design web version 1 pun saya juga yg hasilkan, dan selepas 1tahun lebih, beliau nak redesign, Alhamdulillah masih ingat servis saya. ๐Ÿ˜€

So design version kedua ni, beliau dah brief macam sebelum ni jugak, nak lebihkan putih dan maintain warna kuning branding dropshipkartel sebelum ini. Plus bagi kat saya reference beberapa website yang gunakan custom archive blog layout untuk saya design & sesuaikan dgn branding dropshipkartel. Kali ni ditambah dengan ecommerce untuk jual ecourse dan sedikit custom dashboard untuk my account page (sori tak sempat nk screen shot, tak ada dlm gambar bawah).Cut short long story, gitu lah hasilnya, dan macam biasa, Alhamdulillah beliau pun puas hati.. boleh usha kat dropshipkartel.com

Yang kedua, kalau anda ikuti update2 berkenaan hasil kerja saya, mesti ada perasan yang sebelum ni dah pernah sekali saya dev & design website Dr.Parro – produk pembelajaran English untuk kanak2 umur 3-12 tahun. (drparro.com).Kali ni untuk Dr.Parro juga, tapi lain sikit styling nya, kali ni khusus untuk agent2 Dr.Parro. Saya banyak mainkan warna sejuk – hijau pastel, biru pastel, putih dan banyak block style. Boleh tengok sediri di mybizgates.com.Design yang macam ni yang akan digunakan semua agent Dr.Parro seluruh Malaysia untuk promosikan secara online. Dah mula promosi dah kata En Zulkiflee (Co-Founder Dr.Parro) yang dah juga baru book slot untuk saya design custom blog dia

๐Ÿ™‚

Alhamdulillah..By the way kalau anda minat nak jadi agen Dr.Parro boleh la tengok detail di website tu ya: mybizgates.com

Okay, itu je yang saya nak kongsikan dengan anda dalam update kali ini.

Kalau nak discuss dan berniat nak saya design & develop website anda, jangan segan-segan, boleh terus hubungi saya atau lihat hasil kerja saya yang lain dulu okay.

Jumpa lagi! Ada apa-apa nak komen? Feel free untuk taip di ruangan komen di bawah ya.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Perlukan Servis Design Website Yang Profesional, Cantik & Responsif Pada Harga Berpatutan?

Perlukan Servis Design Website Yang Profesional, Cantik & Responsif Pada Harga Berpatutan?

Belajar Ilmu Bisnes Online Lengkap & Terkini Dalam 1 Komuniti - IM LEJEN

Website Ini Menggunakan ChemiCloud Hosting

chemicloud.com hosting