Testimoni Client Yang Happy Dengan Servis Saya

Memang Wow sangat Design web STPM ni πŸ‘πŸ‘ Thanks Tuan Affiq Fadzil atas design β€˜handmade’ beliau..memang hasil kerja yang berbaloi. Beliau buat sampai puas hati πŸ˜ƒ Very recommended πŸ‘πŸ‘
Mohd Noor CMN
HomeTuition Mentoring Leader #STEMActivist #MalaysiaTutorCoach
Saya dah survey ramai yang boleh buat website dan landing page, dan antara design website yang paling saya berkenan ialah dari Tuan Affiq Fadzil. Sebab design dia sangat kemas, jelas dan sangat kena dengan "mata marketing" saya. Saya agak cerewet dalam bab design (pada website) dan sangat mementingkan kesesuaian design dengan context mesej yang dibawa, dan so far hasil kerja Tuan Affiq Fadzil sangat memuaskan hati saya. 5 bintang saya bagi tuan!
Al-Farabi Shariff
Founder & Director of Vennea Marketing PLT
Alhamdulillah terima kasih tuan Affiq sudi designkan blog dan page Adamani Travel...review saya.. customer service beliau yg sgt fast response..design blog & page mengikut taste saya..cantik dan rasa wowww sgt dgn design tu...harga yg murah berbanding web developer lain.. saya rekomen anda ambil servis beliau..memang superb & puas hati...
Hazwani Ilias
CEO Adamani Travel
Alhamdulillah bersyukur saya. Apabila saya ambik servis design web dengan Affiq memang banyak kerja saya dapat settle semudah ABC. Semuanya Affiq dah settlekan. Sy cuma fokus kepada marketing dan sales saja. Syukur dengan pertolongan Affiq. Design beliau hasilkan memang ausomm, dan senang nak diuruskan. Canteq pulak tu.  Lagi satu khidmat servis lepas pembelian itu yg padu. Beliau sentiasa melayan dan akan memastikan pelanggan sentiasa number one. Memang rugi tak ambik Affiq ni
Tuan Hisham
COO, Shamila Services Sdn Bhd & Guru Copywriting
Alhamdulillah, terima kasih kepada Tuan Affiq. Servis yang mantap. Cukup berbaloi dengan harga. Faham tentang kehendak yang diingini pelanggan. Sangat2 recommended. Hasil yang diberi 200%. Kepuasan dijamin. InsyaAllah.
Firdaus Md Zin
Internet Marketer
Assalam Affiq... Thanks buatkan Hani Parfum punya website.. Memang puas hati.. Cantik sangat.. Berurusan ngan Affiq pun senang dan cepat... Harga pun mmg puas hati dan mampu miliklah...In sya Allah akan rekemen kawan2.. Thanks again..
Nur Zuraini
Founder Hani Parfum
Alhamdulillah minggu lepas selesai proses #Redesign untuk website FirdausAzizi.my 😎 Terima kasih Tuan Affiq Fadzil untuk hasil kerja yang mantap. Puas hati tengok design dah cantik, seiring dengan perkembangan zaman πŸ˜‚ Dah 2 tahun dok fikir nak tukar design, tapi asyik takde masa dan idea nak design macam mana. Alhamdulillah bulan lepas nampak Tuan Affiq Fadzil buka slot dan promo untuk website redesign. Terus sambar πŸ”₯ Sebelum tu dok tengok website Dropship Kartel Tuan Hafiz Azman macam smart jer (Tuan Affiq jugak design). Jeles betul πŸ˜… Sekali lagi, terima kasih Tuan Affiq Fadzil for the awesome design. Siapa yang nak buat website atau tukar design website bagi cantik, laju dan mudah convert... Saya sangat rekemen anda untuk dapatkan servis beliau. Harga pun tersangat mampu milik (dapat design logo percuma) 😁 Oh, sebelum saya terus syok sendiri, boleh kongsikan komen atau feedback anda untuk design baru ini? Terima kasih πŸ˜ƒ
Firdaus Azizi
Digital Marketing Trainer & Consultant
Ada beberapa orang tanya saya siapa yang design web/blog saya Dropship Kartel. Kemas katanya. Ok lah, nak reveal sikit. Sebenarnya saya bukan buat sorang. Ada lagi sorang yang tolong saya. Beliau memang berbakat bab mencantikkan web. Saya hanya bagi Brand Direction sahaja. Beliau yang bertanggungjawab mencantikkan ikut imaginasi dan kreativiti sendiri. Memang berbakat, kerja kemas, dan siap on-time. Support tip top. Harga pun berbaloi-baloi. Kalau korang nak cantikkan web, saya sarankan terus contact beliau. Nama beliau Affiq Fadzil. 5 STAR SERVICE. SATISFACTION GUARANTEED! Ikhlas, Hafiz Azman. P/S: Mana-mana orang buat kerja bagus, saya memang akan support dan recommend supaya terus maju. Support.
Hafiz Azman
Founder Dropship Kartel
Alhamdulillah, website muslimahaktiv.com dah siap.. nmpk lebih professional dgn sentuhan tuan Affiq Fadzil. Mudah berurusan, walaupun banyak perubahan yg diminta tetapi dilakukan tanpa bnyk persoalan. Hasilnyer mmg awesome berbanding dgn harga servis yg dibayar... terbaik dan terima kasih banyak2 tuan Affiq Fadzil. Highly recommended.
Suhaizal Salleh
Founder Muslimah Aktiv
Saya sangat bersyukur kepada Allah dan berpuas hati dengan hasil kerja tuan kerana dapat menterjemahkan apa requirments yang saya sangat perlukan dalam dakwah ataupun ayat marketing yang tepat untuk sampai kepada audience. Saya ucapkan jutaan terima kasih atas kerjasama tuan dan sangat mudah berurusan dan memberi idea yang sangat bermanfaat dalam penghasilan website ini. Mudahan Allah berkati usaha kita semua. Aamiin
Ustaz Abdul Ghafar Ali
Founder PLBQ Pakej Lengkap Belajar Al-Quran

Mahu Saya Design Website Anda? Hubungi Saya, Kita Bincang..

Bukan sahaja design, basically kalau anda langsung tak ada apa-apa, dan nak saya develop dan design website anda dari scratch (dari kosong), inilah peluang terbaik, saya buat semuanya untuk anda. Tapi based on first come first serve ye, sebab jadual booking saya selalu penuh. So, cepat-cepat okay.