SAYA BUATKAN WEBSITE PROFESIONAL ANDA PADA HARGA DISKAUN RM100!

Hai, Saya Affiq Fadzil!

Seorang Usahawan Internet & Designer. Bermula Sebagai Industrial Designer, Seterusnya Freelance Web Designer & Copywriter Bagi Salah Sebuah Konsultan Online Marketing.

Kini Saya Mengajar Digital Design Di Salah Sebuah Institut Pengajian Tinggi Swasta. Hari-Hari Saya Berkecimpung Dalam Dunia Kreatif. Saya Obses Dengan Design!

Diskaun RM100 Sempena Bulan Kedua Pelancaran Servis Bina Website Profesional

5/5

Sempena Pelancaran Servis Terbaru Saya Iaitu Servis Bina Website Profesional, Saya Berbesar Hati Untuk Berikan Kod Kupon DISKAUN RM100 Kepada Anda!

Win-Win Situation, Anda Boleh Dapat Website Yang Cantik + Profesional + Responsif Dengan Diskaun RM100 Dan Saya Dapat Mengumpul Portfolio & Testimoni Pelanggan.

KENAPA ANDA PERLU PILIH SERVIS SAYA?

Servis Saya Bukan Hanya Sekadar Bina Website Biasa, Anda Akan Menerima Website Yang Dihasilkan Secara Teliti Disertai Dengan: 

Premium Design

Saya akan pastikan design website anda kelihatan cantik, profesional & outstanding. Layout, warna serta font yang dipilih berdasarkan tema yang anda mahu & branding imej bisnes anda.

Copywriting Berpengaruh

Saya hasilkan full website copywriting / salescopy yang targeted untuk pengaruhi target market anda supaya bertindak seperti yang anda mahukan. Samada anda nak mereka daftar atau beli, bergantung kepada objektif anda.

5 Kali Pengubahsuaian Percuma

Jangan risau jika ada nak minta saya ubah sini sana selepas siap. Saya berikan 5 slot percuma untuk pengubahsuaian (tidak termasuk tema / konsep utama)

Tunggu Apa Lagi? Dapatkan Kod Diskaun Anda >>

Tunggu Apa Lagi?

Dapatkan Design Website Profesional Idaman Anda Pada Harga Diskaun!

FAQ

Antara soalan yang mungkin bermain di fikiran anda

Selepas anda isi nama & email anda dan klik butang ‘Grab Kod Diskaun’ di sini, anda akan menerima email dari saya – Affiq Fadzil.

Dalam email tersebut, saya akan berikan kod diskaun tersebut.

Kod kupon diskaun RM100 ini hanya sah sehingga 20 April 2019. 

Bermaksud anda perlu hubungi saya paling lewat ialah pada 20 April 2019 untuk kita bincang tentang design website idaman anda dan sahkan tempahan anda dengan bayaran deposit 50% (selepas ditolak diskaun RM100) pada tarikh tertentu yang kita akan persetujui.

Selepas dari tarikh tersebut, kod kupon diskaun RM100 ini tidak boleh lagi digunakan.

Saya boleh hasilkan website dalam 3 kategori iaitu:

1) Sales Funnel 

2) Profesional 

3) E-Commerce 

Anda boleh lihat detail pecahan setiap kategori yang saya sudah pakejkan dengan apa yang anda bakal dapat beserta dengan harganya di sini

Ya boleh. 

Ini design & copywriting minisite yang saya hasilkan untuk client yang menjual ebook:

Minisite Storytelling Jutawan (klik sini) – bermula dari kosong, saya pasangkan subdomain dan WordPress sebagai platform hasilkan minisite ini. Seterusnya saya hasilkan design dan copywriting merangkumi sales page, upsell page, buyer opt in page, thank you page, dan download page. Berkonsepkan flat cartoon/comic dengan warna kuning hitam.

Ini pula design landing page & copywriting yang saya hasilkan untuk syarikat travel agency untuk promosikan pakej percutian mereka:

Pakej Percutian Langkawi Adamani Travel (klik sini) – saya buat pengubahsuaian dari landing page asal mereka dengan hasilkan customized design untuk header, footer serta design keseluruhan content dan susunan supaya kelihatan profesional, kemas, mudah dibaca dan membangkitkan keinginan prospek untuk melancong. Diinspirasikan mood luas & percutian, dengan konsep warna asas Adamani Travel iaitu Terquoise.

Ini pula design personal blog yang saya hasilkan untuk blog bidang kesihatan dan kecantikan:

Blog Hazwani Ilias (klik sini) – juga bermula dari kosong, saya sediakan hosting, hubungkan ke nama domain seterusnya buat pemasangan ssl untuk dapatkan link “https” supaya lebih secured. Seterusnya saya hasilkan customized design untuk header dan footer. Juga saya buatkan template customized design untuk blog page, blog post serta page-page lain. Berkonsepkan feminine & simple dengan warna pink pastel dan putih sebagi warna utama.

Sekarang saya dalam proses menghasilkan 6 website untuk client baru saya dalam industri perfume, fashion muslimah, kek, keagamaan, makanan dan takaful. Anda boleh lihat progress yang saya sering update di Facebook saya.

Dan seperti yang saya maklumkan di atas tadi, saya baru memulakan servis ini.

Jadi, inilah tujuan saya berikan kod kupon diskaun ini untuk mengumpulkan lebih banyak portfolio dan testimoni client.

Mungkin website anda akan berada dalam senarai portfolio saya nanti 🙂 

Ianya bergantung kepada jenis website yang ditempah. Anda boleh lihat details tentang tempoh untuk saya siapkan bagi setiap jenis website di sini

Selain itu, ia juga bergantung kepada giliran tempahan pada masa tersebut.

Selepas anda dapat kod kupon diskaun ini melalui email anda, saya minta anda untuk hubungi saya melalui FB Messenger terlebih dahulu untuk kita bincang jenis website, tema/konsep yang anda mahukan, giliran tempahan dan details lain.

Selepas itu anda hanya perlu memberitahu kod kupon diskaun tersebut kepada saya.

Seterusnya anda perlu buat bayaran deposit 50% (selepas ditolak diskaun RM100) untuk sahkan giliran tempahan.

Copyright 2019 © AffiqFadzil.com

Fast Website Hosting By: WPX Hosting
Friendly Email Marketing By: MailerLite