Portfolio

Beberapa hasil kerja kreatif website design yang saya hasilkan untuk client.

Dan banyak lagi! Ini saya letakkan beberapa dulu untuk tatapan anda. πŸ™‚

Client Yang Puas Hati Dengan Servis Yang Saya Berikan

Memang Wow sangat Design web STPM ni πŸ‘πŸ‘ Thanks Tuan Affiq Fadzil atas design β€˜handmade’ beliau..memang hasil kerja yang berbaloi. Beliau buat sampai puas hati πŸ˜ƒ Very recommended πŸ‘πŸ‘
Mohd Noor CMN
HomeTuition Mentoring Leader #STEMActivist #MalaysiaTutorCoach
Saya dah survey ramai yang boleh buat website dan landing page, dan antara design website yang paling saya berkenan ialah dari Tuan Affiq Fadzil. Sebab design dia sangat kemas, jelas dan sangat kena dengan "mata marketing" saya. Saya agak cerewet dalam bab design (pada website) dan sangat mementingkan kesesuaian design dengan context mesej yang dibawa, dan so far hasil kerja Tuan Affiq Fadzil sangat memuaskan hati saya. 5 bintang saya bagi tuan!
Al-Farabi Shariff
Founder & Director of Vennea Marketing PLT
Alhamdulillah minggu lepas selesai proses #Redesign untuk website FirdausAzizi.my 😎 Terima kasih Tuan Affiq Fadzil untuk hasil kerja yang mantap. Puas hati tengok design dah cantik, seiring dengan perkembangan zaman πŸ˜‚ Dah 2 tahun dok fikir nak tukar design, tapi asyik takde masa dan idea nak design macam mana. Alhamdulillah bulan lepas nampak Tuan Affiq Fadzil buka slot dan promo untuk website redesign. Terus sambar πŸ”₯ Sebelum tu dok tengok website Dropship Kartel Tuan Hafiz Azman macam smart jer (Tuan Affiq jugak design). Jeles betul πŸ˜… Sekali lagi, terima kasih Tuan Affiq Fadzil for the awesome design. Siapa yang nak buat website atau tukar design website bagi cantik, laju dan mudah convert... Saya sangat rekemen anda untuk dapatkan servis beliau. Harga pun tersangat mampu milik (dapat design logo percuma) 😁 Oh, sebelum saya terus syok sendiri, boleh kongsikan komen atau feedback anda untuk design baru ini? Terima kasih πŸ˜ƒ
Firdaus Azizi
Digital Marketing Trainer & Consultant

Baca Lagi Testimoni Pelanggan Yang Sukakan Servis Saya.. πŸ™‚

Mahu Saya Design Website Anda? Hubungi Saya, Kita Bincang

Bukan sahaja design, basically kalau anda nak saya develop dan design website anda dari scratch (dari kosong) termasuk dengan logo dan copywriting sekali, inilah peluang terbaik, saya buat semuanya untuk anda. Tapi based on first come first serve, sebab jadual booking saya selalu penuh. So, cepat-cepat okay.